Для Вас завжди працює два варіанти пошуку, виберіть для себе максимально зручний (інший вгорі) ;)
Інформація до новини
  • Переглядів: 174
  • Автор: admin
  • Дата: 19-08-2013, 22:50
19-08-2013, 22:50

Зелена аджика

Категорія: Заготовки » Ікра

Зелена аджика

"Зелена аджика":
650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту

Мітки до статті: аджика

Інформація до новини
  • Переглядів: 387
  • Автор: admin
  • Дата: 16-08-2013, 16:57
16-08-2013, 16:57

Огірки по корейськи

Категорія: Заготовки » Консервовані плоди

Огірки по корейськи

"Огірки по корейськи":
3кг огірків
300г моркви
1,5 ст.л солі
250мл пісного масла
250мл оцту 9%
1 пакетика приправи для моркви по-корейськи
1/2 склянки часнику
1/2 склянки цукру

Мітки до статті: огірок

Інформація до новини
  • Переглядів: 192
  • Автор: admin
  • Дата: 16-08-2013, 16:55
16-08-2013, 16:55

Ікра королівська

Категорія: Заготовки » Ікра

Ікра королівська

"Ікра королівська":
5кг помідор
1,5 кг червоного болгарського перцю
1,5 кг моркви
1,5 кг яблук
0,5 кг часнику
0,5 л олії
1 склянка цукру
3-4 стручки перцю гіркого

Мітки до статті: ікра, овочі

Інформація до новини
  • Переглядів: 122
  • Автор: admin
  • Дата: 16-08-2013, 16:44
16-08-2013, 16:44

Абрикосове варення

Категорія: Заготовки » Варення

Абрикосове варення
Кількість порцій: 2,3-2,5 літра

"Абрикосове варення":
2 кг. очищених від кісточок абрикосів (з кісточками приблизно 2 кг 300-400 гр.)
3 кг. цукру
Ядра абрикосових кісточок

Мітки до статті: варення, абрикос

Інформація до новини
  • Переглядів: 397
  • Автор: admin
  • Дата: 14-08-2013, 13:14
14-08-2013, 13:14

Консервовані огірки (по-болгарськи)

Категорія: Заготовки » Консервовані плоди

Консервовані огірки (по-болгарськи)

"Консервовані огірки (по-болгарськи)":
З розрахунку на 3-х літрову банку:
* Огірки (~ 2 кг);
* По 10-15 г різної зелені: кріп, листя вишні або чорної смородини (можна і ті й інші);
* Часник - 3-5 зубчиків;
* Корінь (~ 10 г) або листя хрону;
* Перець чорний горошком 15-20 шт;
* Лавровий лист - 2-3 шт;
* Цибуля ріпчаста - 1 шт;
* Морква - 2-3 невеликих шт.
* Сіль - 1,5 ст.л.;
* Цукор - 3 ст. л.;
* Оцет 9% - 100 г

Мітки до статті: огірок, заготовки на зиму

Інформація до новини
  • Переглядів: 404
  • Автор: admin
  • Дата: 9-08-2013, 11:23
9-08-2013, 11:23

Домашня "п'яна вишня"

Категорія: Заготовки » Консервовані плоди

Домашня

"Домашня "п'яна вишня"":
Вишня - 1,8 кг (без кісточок і гілочок)
Бренді - 8 склянки
Коричневий цукор - 2 склянки
Білий тростинний цукор - 2 склянки
Кориця - 2 палички
Гвоздика - 2-3 шт

Мітки до статті: вишня, рецепт з фото

Інформація до новини
  • Переглядів: 164
  • Автор: admin
  • Дата: 8-08-2013, 12:38
8-08-2013, 12:38

Кабачки мариновані

Категорія: Заготовки » Маринади

Кабачки мариновані

"Кабачки мариновані":
маринад:
70 мл рослинного масла,
2 ст.л. цукру (або меду),
2 ст.л. оцту 9%,
3 зубчики часнику,
перець чорний,
дрібно порізаний кріп.

Мітки до статті: кабачки, маринад

Інформація до новини
  • Переглядів: 147
  • Автор: admin
  • Дата: 8-08-2013, 12:36
8-08-2013, 12:36

Варення з чорної смородини (2 способи)

Категорія: Заготовки » Варення

Варення з чорної смородини (2 способи)

"Варення з чорної смородини (2 способи)":
Перший спосіб:
* 600 мл води
* 1,5 кг цукру
* Кг ягід
Для того щоб ягоди смородини зберегли свою форму після варіння, їх попередньо бланшують 2-3 хвилини в соковарці або 5 хвилин у киплячій воді. Після цього ягоди злегка просушують і поміщають в емальований таз. На воді, що залишилася після бланшування, готують цукровий сироп, доводять його до кипіння і фільтрують через три-чотири шари марлі. Профільтрований сироп виливають в емальований таз, доводять до кипіння і всипають в нього ягоди. Варять варення в один прийом, періодично видаляючи піну.
При такому способі приготування варення рекомендується дещо не доварювати, що покращує якість продукту.

Мітки до статті: варення, смородина