Для Вас завжди працює два варіанти пошуку, виберіть для себе максимально зручний (інший вгорі) ;)
Інформація до новини
  • Переглядів: 329
  • Автор: admin
  • Дата: 19-12-2013, 18:13
19-12-2013, 18:13

Рецепт заливного з язика

Категорія: Закуски » Заливне

Рецепт заливного з язика

"Рецепт заливного з язика":
інгредієнти

Язик свинячий або яловичий - ½ шт
Відварна морква-1 шт
Варені яйця - 2 шт
Маслини (оливки) - 10 шт
Жменька журавлини або червоної смородини
Різні овочі для прикраси
Різна зелень - петрушка, кріп, базилік
Желатин - 25 гр
перець горошком
лавровий лист
Сіль за смаком

Інформація до новини
  • Переглядів: 146
  • Автор: admin
  • Дата: 5-12-2013, 16:11
5-12-2013, 16:11

Відео рецепт. Холодець свинний

Категорія: Заливне, Інші відео

Відео рецепт. Холодець свинний

"Відео рецепт. Холодець свинний":
Автор: video cocking
Тривалість: 8 хв. 03 с.
Мова: Російська
Відео взяте з пошуку у мережі youtube

Інформація до новини
  • Переглядів: 548
  • Автор: admin
  • Дата: 28-10-2013, 15:55
28-10-2013, 15:55

Заливне з курки

Категорія: Закуски » Заливне

Заливне з курки

"Заливне з курки":
інгредієнти:

● 300 - 400 г курячого філе
● 1 головка ріпчастої цибулі
● 1 морквина
● 4 - 5 зварених круто яєць
● 0,5 банки консервованого зеленого горошку
● 1,5 пакетика желатину
● Лавровий лист
● Сіль, перець - за смаком
● Зелень

Інформація до новини
  • Переглядів: 262
  • Автор: admin
  • Дата: 28-10-2013, 15:47
28-10-2013, 15:47

Заливні яйця!

Категорія: Закуски » Заливне

Заливні яйця!

"Заливні яйця!":
Продукти на 10 порцій:

10 шкарлупок від яєць
2 склянки м'ясного солоного бульйону
20 г желатину
1 свіжий перець
1 маленька банка кукурудзи
300 г шинки
зелень

Можна використовувати будь-який наповнювач: рибу, курку, м'ясо.

Інформація до новини
  • Переглядів: 220
  • Автор: admin
  • Дата: 10-09-2013, 16:35
10-09-2013, 16:35

Холодець із сьомги з креветками

Категорія: Закуски » Заливне

Холодець із сьомги з креветками

"Холодець із сьомги з креветками":
1. Сьомга - 1 кг.
2. Креветки королівські - 12-15 штук.
3. Желатин - 3 пакетики по 10г.
4. Горошок заморожений - 50г (для прикраси).
5. Вода - 1,5 літра.
6. Зелень, спеції - за смаком.

Інформація до новини
  • Переглядів: 201
  • Автор: admin
  • Дата: 8-08-2013, 12:32
8-08-2013, 12:32

Холодець із шинкових рулетиків

Категорія: Закуски » Заливне

Холодець із шинкових рулетиків

"Холодець із шинкових рулетиків":
шинка (скибочки) - 1 шт.
сир вершковий - 150 гр.
сир твердий - 100 гр.
свіжий огірок - 1 шт.
часник
цибуля зелена
гірчиця
желатин - 1 ст.л.
яловичина з кісточкою - 500 гр.
морква - 1 шт.
цибуля - 1 шт.
чорний перець горошком
лавровий лист

Мітки до статті: заливне, шинка, рулетики

Інформація до новини
  • Переглядів: 319
  • Автор: admin
  • Дата: 14-07-2013, 13:12
14-07-2013, 13:12

Заливне з курки

Категорія: Закуски » Заливне

Заливне з курки

"Заливне з курки":
куряча печінка - 250 г
шинка - 200 г
желатин - 1 пакетик
сіль - 1 ч. ложка
сік лимона - 1 ч. ложка
зелень, маслини або каперси - для прикраси
гірчиця - за смаком
рослинне масло - для смаження

Інформація до новини
  • Переглядів: 254
  • Автор: admin
  • Дата: 10-07-2013, 16:52
10-07-2013, 16:52

Заливне м'ясо

Категорія: Закуски » Заливне

Заливне м'ясо

"Заливне м'ясо":
- 300 г яловичини (вирізки)
- 20 г желатину
- 200 г моркви
- 100 г цибулі
- 2 яйця (варених)
- Лавровий лист
- Перець горошок
- сіль
- зелень
- Журавлина для прикраси